Barbie Travels To Hawaii

Världen i Barbie Travels To Hawaii är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Travels To Hawaii, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie gör sig redo för en fantastisk resa till en av sina tropiska favoritdestinationer, Hawaii. Hon blev förälskad i denna plats för ett par år sedan när hon besökte Hawaii för första gången. Ända sedan det första besöket åker Barbie tillbaka varje år under den kalla årstiden för att få sin dos sol, vita sandstränder och kristallklart vatten. Hon saknar sommaren och kan inte vänta på att få komma dit. Men Barbie måste välja några sommarkläder, hon behöver en ny frisyr, sommarsmink och en ny manikyr. Hon måste se perfekt ut på stranden, så kan du hjälpa henne att välja kläder, ge henne önskad makeup och en ny manikyr?

Liknande spel:

Gillade du Barbie Travels To Hawaii? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.