Barbie Turns Into Mal From Descendants

Världen i Barbie Turns Into Mal From Descendants är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Turns Into Mal From Descendants, ett av våra bästa klä på spel!

Gorgeous Barbie har en helt ny passion: hon har blivit ett stort fan av serien Descendants. Om du inte visste det så är Mal dotter till den våldsamma Maleficent, så hennes karaktär är inte så långt ifrån sin mammas. Hon är en smart och lömsk tjej med en naturlig talang för att teckna. Gorgeous Barbie vill bli precis som hon, och det är vad du ska hjälpa henne med. Du kommer att börja din uppgift med att sminka henne på det snyggaste sättet du kan. Blanda och matcha alla söta färger tills du får den perfekta kombinationen, och när du har slutfört den här delen kommer du sedan också att få uppgiften att hjälpa henne att bestämma vilken outfit hon ska ha på sig. Du kommer att få klä henne i alla de sötaste kläderna från Mal's garderob, och Barbie kommer säkert att älska det. Ha en riktigt fantastisk tid när du spelar detta spännande nya klädspel som heter Barbie förvandlas till Mal från Descendants!

Liknande spel:

Gillade du Barbie Turns Into Mal From Descendants? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.