Barbie Winter Getaway

Världen i Barbie Winter Getaway är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Winter Getaway, ett av våra bästa klä på spel!

Vill du hjälpa denna fashionista att packa sina kläder och klä upp sig inför en resa? Barbie planerar den här resan som en överraskning för Ken och hon är så förväntansfull. De ska åka till en underbar resort i bergen. Hon måste få allting klart innan Ken kommer hem, och sedan ska de åka direkt! Vill du hjälpa henne att bli klar i tid? Barbie behöver åtta olika kläder för den här resan. Öppna hennes garderob och börja klä upp henne. Skapa alla outfits som hon ska packa och välj den som hon ska ha på sig på resan. Hjälp också Barbie att packa ihop och sätta etiketter på hennes bagage och ryggsäck. Sist men inte minst, förbered välkommen varm choklad och en efterrätt åt det vackra paret.

Liknande spel:

Gillade du Barbie Winter Getaway? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.