Barbie's Bachelorette Party

Världen i Barbie's Bachelorette Party är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's Bachelorette Party, ett av våra bästa bröllop spel!

Barbie är redo att gå ner till altaret och säga JA till Ken! Vilken spännande tid i hennes liv! Men innan hon blir en gift kvinna vill Barbie ha en sista stor fest med sina BFF:s som en fri flicka! Hon gör sig redo för sin svensexa och du måste hjälpa Barbie att klä på sig. Hon vill bära en speciell outfit och se bra ut på selfies, som hon kommer att ta tillsammans med sina brudtärnor. Hjälp henne att hitta en speciell och söt outfit, till exempel en tyllklänning som matchas med ett linne med någon rolig inskription. Accessorisera hennes look och outfit med en brudslöja och ta sedan en bild på henne och flickorna. Brudtärnorna har förberett en rolig frågesport för Barbie, så hjälp henne att svara på några frågor om Ken och ha kul!

Liknande spel:

Gillade du Barbie's Bachelorette Party? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbröllop spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.