Barbie's Childish Outfits

Världen i Barbie's Childish Outfits är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's Childish Outfits, ett av våra bästa klä på spel!

En sann fashionista måste ha en enorm samling kläder, och Barbie har samlat på sig allt hon någonsin har köpt och burit. Barbie tror inte på kläder som inte längre är på modet. Hon skapar alltid nya fantastiska outfits med hjälp av sina kläder som inte anses vara trendiga. Idag vill hon återanvända sina så kallade barnkläder och skapa några nya söta outfits. Hon har en samling oversize-skjortor, prickiga klänningar, toppar och byxor, söta t-shirts och klänningar med Disney World-tryck samt outfits som används för övernattningsfester. Alla dessa kläder kommer att återanvändas idag av dig... Ditt mål är att skapa nya looks för Barbie!

Liknande spel:

Gillade du Barbie's Childish Outfits? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.