Barbie's City Break Fashion

Världen i Barbie's City Break Fashion är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's City Break Fashion, ett av våra bästa klä på spel!

Paris eller New York? Barbie kan inte bestämma sig. Vart skulle du åka till henne? Jag vet att jag skulle besöka båda om jag kunde! Det är båda fantastiska modestäder. Spela det här fantastiska spelet för att hjälpa Barbie att skapa två olika outfits för varje stad, och mixa och matcha sedan båda stilarna för att skapa en tredje outfit. En bra idé är att börja med Paris, kärlekens och modets stad. Välj en vacker frisyr med lösa lockar och lägg till en fin parisisk hatt i en mörk färg. Välj en flörtig klänning med fina färger och lägg sedan till ett par underbara små högklackade skor. Välj urbana kläder för nästa stad och en vacker frisyr och lägg sedan till smycken och handväskor för att se fantastisk ut. Njut av det!

Liknande spel:

Gillade du Barbie's City Break Fashion? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.