Barbie's College Outfit

Världen i Barbie's College Outfit är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's College Outfit, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie är glad för att hon äntligen ska gå på college. Detta är den bästa tiden i hennes liv eftersom hon vet att hon kommer att få många nya vänner, lära sig nya saker och ha roligt samtidigt. Hon är så glad över collegelivet och hon kan inte vänta på att få visa upp sin perfekta kropp och sina söta frisyrer. Hon har utmanat sig själv att se supersöt ut för varje dag i veckan, och hon behöver din hjälp. Börja spela nu och välj freestyle eller utmaningsläge. I utmaningsläget måste du återskapa en härlig outfit för college. I freestyle-läget kan du skapa alla typer av outfits. Du kan prova söta jackor, blusar, kjolar och byxor för att skapa något unikt och sedan välja färger och applicera dem på tygerna. Se till att du accessoriserar båda kläderna och ha kul när du spelar det här spelet!

Liknande spel:

Gillade du Barbie's College Outfit? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.