Barbie's Denim Addiction

Världen i Barbie's Denim Addiction är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's Denim Addiction, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie skulle verkligen vilja använda en stor fest för att bära en sådan denimlook, och du kan hjälpa henne att skapa något unikt! Du kan välja smink först och sedan klänning och jacka. En bra idé är att välja en brun färg för ögonlocken och svart mascara. För läpparna kan du i vår prova en fin korallfärgad läppfärg, som är väldigt trendig och tjejig på samma gång. Prova en fin och söt rosa klänning eller kanske en denimklänning, och se till att du väljer en matchande denimjacka och en frisyr med vackra rosa highlights, vilket är den sötaste frisyren att bära i vår. För att avsluta denimlooken kan du prova ett par fina örhängen med fjädrar och en underbar blå väska. Njut av det!

Liknande spel:

Gillade du Barbie's Denim Addiction? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.