Barbie's Fairytale Look

Världen i Barbie's Fairytale Look är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's Fairytale Look, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie, den blonda dockan, älskar böcker och sagor. Hennes favoritbok innehåller alla prinsessornas sagor i alla länder, och hon älskar den helt enkelt. Hon har läst dem många, många gånger och prinsessorna fascinerar henne. Hon vill se ut som en sådan, med en modern twist, så hjälp henne att återskapa några utseenden i det här nya och fantastiska spelet. Är du redo att börja med sminket? Välj en fantastisk rosa nyans av läppstift, en glamourös ögonskugga med blått, en vacker mascara för långa och tjocka fransar och en underbar persikofärgad rouge för hennes kinder. Du kan nu välja en vacker klänning för att skapa en fantastisk outfit som ingen annan!

Liknande spel:

Gillade du Barbie's Fairytale Look? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.