Barbie's Glam Ball Makeup

Världen i Barbie's Glam Ball Makeup är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's Glam Ball Makeup, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie vill se fantastisk ut, så hon behöver en ny och snygg look. Kan du hjälpa henne att uppnå perfektion? Du kan börja med att välja hennes fantastiska smink och en ny klänning också. Tänk på att looken måste vara både vacker och rolig, så välj med omsorg. Välj ett fint rouge, en fantastisk mascara, vacker ögonskugga med blomsterdetaljer och ett fantastiskt rött läppstift för en felfri och fantastisk look. Se till att resultatet verkligen blir fantastiskt och att dockan har ett glitter på ögonen. Du kan nu kolla garderoben och välja en glamourös klänning med guld, skor och funkiga accessoarer med diamanter. Njut av det!

Liknande spel:

Gillade du Barbie's Glam Ball Makeup? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.