Barbie's Glitter Addiction

Världen i Barbie's Glitter Addiction är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's Glitter Addiction, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie gillar underbara och fashionabla kläder, och för dagens tillfälle behöver hon en rolig ny look med glitter. Det finns så många alternativ för henne och hon kan inte bestämma sig. Börja med att välja en helt ny frisyr med söta lockar och en härlig blond nyans. Från kollektionen kan du prova alla vackra klänningar och välja en. Jag föreslår den vackra axelbandslösa klänningen med underbara ljusrosa färger och fina detaljer av glitter. Du kan mixa och matcha klänningen med ett diamanthalsband, vackra örhängen och ett helt nytt armband med vackra ädelstenar. Avsluta looken med färgglad makeup och röd färg på läpparna. Njut av det!

Liknande spel:

Gillade du Barbie's Glitter Addiction? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.