Barbie's Glossy Magazine

Världen i Barbie's Glossy Magazine är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's Glossy Magazine, ett av våra bästa smink spel!

Testa din kreativitet för du måste hjälpa Barbie att utforma sin modetidning! När det gäller mode är Barbie den största fashionista, och hon älskar alltid att ge sminktips och modetips till sina vänner. Hennes följare på sociala medier söker ofta hennes råd, så Barbie bestämde sig för att starta sin egen modetidning, som helt klart kommer att bli en riktig succé. I det här spelet ber hon om dina råd för en gångs skull. Barbie vill komma på det bästa namnet för sin tidning, så du måste hjälpa henne att hitta det perfekta namnet. När du väl har hittat namnet på tidningen behöver Barbie din hjälp med att välja logotyp. Du måste vara kreativ och designa den genom att välja typsnitt, färg och ikon. Slutligen måste du också designa omslaget till tidskriftens första upplaga. Välj en bild på Barbie som ska vara med på omslaget, hjälp henne att välja artiklarnas huvudrubriker och lägg till strålkastare och klistermärken. Ordna dem på omslaget och välj också en bakgrundsbild. Ha så kul!

Liknande spel:

Gillade du Barbie's Glossy Magazine? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsmink spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.