Barbie's Little Black Dress

Världen i Barbie's Little Black Dress är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's Little Black Dress, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie har blivit inbjuden till ett cocktailparty, som är säsongens höjdpunkt. Många kändisar kommer att vara där, och det är ett evenemang som handlar om mode och stil. Temat för festen är svart, så i princip måste alla bära något svart. Detta är det perfekta tillfället för Barbie, som börjar sin karriär som modedesigner, att vara kreativ och designa sin egen svarta klänning. Välj först klänningsmodell bland de tre typer som Barbie presenterar. Därefter måste du välja nyans av den svarta färgen och sedan lägga till lite glitter och glitter på tyget. Du kan lägga till svarta och vita mönster eller spetsar för att ge klänningen en mer chic och elegant look. Ska den vara ärmlös eller med ärmar? Se till att du också har accessoarer till den.

Liknande spel:

Gillade du Barbie's Little Black Dress? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.