Barbie's New House

Världen i Barbie's New House är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's New House, ett av våra bästa barbie spel!

Är du redo att designa Barbies nya hus och göra det till ett hem med hjälp av dina designkunskaper! En av hennes största drömmar har gått i uppfyllelse. Att köpa ett eget hus var allt hon ville ha och det har allt hon kunde önska sig, ett stort kök, ett mysigt sovrum med glasväggar och ett rymligt vardagsrum. Nu måste hon dekorera och möblera det och hon har inte mycket tid. Hennes vänner ska besöka henne och de vill ordna en invigningsfest. Barbie skulle kunna behöva din hjälp, så tror du att du har goda inredningskunskaper? Låt oss se om du kan förvandla det här huset till ett elegant, stilfullt och mysigt drömhem.

Liknande spel:

Gillade du Barbie's New House? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.