Barbie's Perfect Glamping Trip

Världen i Barbie's Perfect Glamping Trip är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's Perfect Glamping Trip, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie tycker mycket om sommaren, så hon har bestämt sig för att åka på camping med sin kompis och ha kul. Hjälp den fantastiska blonda dockan att se glamorös ut på den här resan! Skönheten behöver rolig makeup för detta tillfälle, så välj en underbar ögonskugga med rosa och blått. Efter sminkningen kan du leta i garderoben efter de bästa och sötaste klänningarna, kjolarna och vackra smycken och accessoarer. Välj en vacker rutig klänning och lägg till en tröja om det är kallt väder. Välj en fin ryggsäck i canvas och ett par vackra solglasögon och örhängen. Se till att tjejerna har det trevligt genom att skapa såpbubblor och njuta av spelet!

Liknande spel:

Gillade du Barbie's Perfect Glamping Trip? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.