Barbie's Picnic With Ken

Världen i Barbie's Picnic With Ken är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's Picnic With Ken, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie har en bra idé för den här varma sommardagen. Hon har bjudit in Ken till en underbar picknick. Hon har många saker som hon måste förbereda inför denna fantastiska dag, hjälp henne och se till att hon blir klar i tid. Hon behöver samla ihop några saker till picknickkorgen. Hjälp henne att leta runt i köket efter juice, frukt, smörgåsar, vatten, blommor och andra saker som kommer att göra picknicken verkligt fantastisk. Den blonda skönheten kan nu gå in i sin garderob och hitta en fin klänning och matchande accessoarer. En bra idé är att välja en fin gul klänning med blomstertryck och matcha den med en fin lockig frisyr och massor av silverjuveler som ett halsband eller örhängen. Vart tycker du att det fina paret ska åka för sin picknickdejt? I soliga Paris eller i skogen?

Liknande spel:

Gillade du Barbie's Picnic With Ken? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.