Barbie's Popstar Vs Rock Looks

Världen i Barbie's Popstar Vs Rock Looks är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's Popstar Vs Rock Looks, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie kan helt enkelt inte bestämma sig: ska hon bli en fantastisk rockstjärna, eller vill hon hellre gå till den mer lugna delen av musikindustrin och bli en söt popstjärna. Gissa vem som kommer att hjälpa henne att bestämma sig? Just det, du! I vårt fantastiska nya klädspel ska du hjälpa vackra Barbie att bestämma vilken typ av musikkarriär hon ska välja. I den första delen av vårt nya spännande spel kommer du att klä upp henne i de sötaste rockstjärneoutfitsen, frisyrerna och tillbehören. Prova dem alla och bestäm dig senare. När du väl har fattat ett beslut om hennes outfit kan du gå vidare till spelets andra del, popstjärne-delen. Välj en snygg outfit och accessorisera den med de mest glamorösa smyckena, skorna och frisyren, så är det klart. Slutligen, i den tredje delen av vårt spel, har du chansen att blanda och matcha alla outfits från de tidigare delarna. Ha så kul!

Liknande spel:

Gillade du Barbie's Popstar Vs Rock Looks? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.