Barbie's Pretty Lace Dress

Världen i Barbie's Pretty Lace Dress är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's Pretty Lace Dress, ett av våra bästa barbie spel!

Barbie ska gå på ett stort cocktailparty med sina bästa vänner. Hon vill göra ett bra intryck, så hjälp henne att designa en ny klänning med söta detaljer. Hon måste välja mellan två modeller: en sexig axelbandslös klänning eller en fin klänning med en klockformad kjol. Barbie skulle älska den axelbandslösa klänningen i mintgrön färg, perfekt för sommaren och hennes nya solbränna. Hon behöver också ett spetsöverdrag på klänningen med en söt design och även några extra glittrande ädelstenar. Andra detaljer som hon kan prova för sin fantastiska nya eleganta klänning för sommaren är att välja en fin detalj på klyftan eller nederdelen av kjolen.

Liknande spel:

Gillade du Barbie's Pretty Lace Dress? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!