Barbie's Reading Nook

Världen i Barbie's Reading Nook är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's Reading Nook, ett av våra bästa klä på spel!

Kan du hjälpa den här modedivan att dekorera sitt läsrum och klä upp henne? Visste du att Barbies favoritaktivitet, förutom mode, är att läsa? Hon älskar att läsa romaner men också tidningar. Nu när hon har köpt en läshörna vill Barbie ha en egen mysig läshörna, så hjälp henne att utforma och dekorera den. Den ska ligga i vardagsrummet, framför de stora fönstren, så att hon får tillräckligt med ljus. Placera en soffa eller en gungstol, ett litet soffbord, en lampa och en fluffig matta. Välj färger och mönster och försök att göra den tjusig, söt och mysig på samma gång. Nu när Barbie är redo att sätta sig ner och läsa behöver hon en outfit, så öppna hennes garderob för att välja en och för att komplettera den.

Liknande spel:

Gillade du Barbie's Reading Nook? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.