Barbie's Romantic Date

Världen i Barbie's Romantic Date är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's Romantic Date, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie har blivit bjuden av sin kärlekskamrat Ken på en romantisk middag ikväll. Hon är så glad att hon äntligen kommer att få träffa sitt livs kärlek! Hjälp henne att skaffa en underbar outfit för ikväll så att hon kan imponera på honom! Hon kan ha en axelbandslös lila och blå ruffklänning, en vit topp med pärlor och en tyllkjol eller en elegant glittrig röd klänning med en vit pälscape. Accessorisera hennes look med ett par bedårande skor och riktigt dyrbara smycken som binder ihop hela looken. Du bör också styla hennes hår så att hon kan se riktigt fantastisk ut. Men hon är inte redo än förrän hon också har fått sin smink gjord. Välj en färgglad ögonskugga, mascara för långa fransar, ett feminint rouge, ett pastellfärgat läppstift, mörk eyeliner och definiera hennes ögonbryn. Nu kan hon äntligen träffa Ken för den fantastiska dejten! Ha mycket roligt när du spelar det här söta spelet!

Liknande spel:

Gillade du Barbie's Romantic Date? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.