Barbie's Secret Crush

Världen i Barbie's Secret Crush är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's Secret Crush, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie är hemligt förälskad i Ken, men han verkar inte lägga märke till henne. Vad kan hon göra för att få hans uppmärksamhet? Hon har hittat det perfekta tillfället i den eleganta balen som äger rum ikväll. Hjälp henne att förbereda sig för denna fantastiska händelse. Börja med de allra enklaste stegen och definiera hennes ögonbryn med en pincett, använd concealer för att dölja de mörka påsarna under ögonen och få hennes hud att se felfri ut med foundation. Applicera sedan underbar smink för att framhäva alla hennes vackra drag. Slutligen kan du styla hennes hår och klä henne i en fantastisk balklänning. Välj en med mycket glitter eller med fjärilsapplikationer. Du kan också skapa din egen klänning genom att matcha överdelar och underdelar. Tillbehör sedan med dyrbara smycken och en tiara på hennes huvud. Kommer hon att lyckas vinna Kens hjärta? Ha så kul med att spela!

Liknande spel:

Gillade du Barbie's Secret Crush? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.