Barbie's Secret Date

Världen i Barbie's Secret Date är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's Secret Date, ett av våra bästa barbie spel!

Barbie vill gå på en dejt med en bra kille. På sin sida i sociala medier har hon tre olika meddelanden från tre fantastiska killar. De är mycket kända sångare och hon skulle gärna vilja ha en romantisk dejt med en av dem. Hjälp henne att välja sin dejt och gör dig redo för en rolig stund. Hennes tre val är Justin Beiber, Zayn Malik och Calvin Harris. Vilken av dem är bäst? Jag skulle föreslå den mycket stilige Harris, som kommer att behandla Barbie som en prinsessa. I Barbie Dates A Celebrity spelet kan du nu hjälpa flickan att klä sig enligt vad hon gillar och inte gillar. Se till att de kommer att ha en fantastisk tid!

Liknande spel:

Gillade du Barbie's Secret Date? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!