Barbie's Summer Fling

Världen i Barbie's Summer Fling är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's Summer Fling, ett av våra bästa barbie spel!

Alla tjejer söker kärlek, och Barbie är inget undantag. Hon har en förälskelse och ska gå ut med honom på en dejt. Barbie måste se dyrbar och söt ut för detta mycket romantiska tillfälle, så hjälp henne och skapa en vacker look för henne inspirerad av säsongens färger och blommor. Ta en titt i garderoben efter de vackraste klänningarna, frisyrerna och accessoarerna, och se till att kläderna du väljer passar perfekt ihop. Ändra hennes frisyr också och välj något trendigt. Prova ett par nya fina örhängen och ta sedan ett foto och skriv ett sött meddelande till den vackra pojken.

Liknande spel:

Gillade du Barbie's Summer Fling? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!