Barbie's Valentines Love

Världen i Barbie's Valentines Love är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's Valentines Love, ett av våra bästa klä på spel!

Det är Alla hjärtans dag och söta Barbie har en ny dejt! Hennes käresta har äntligen bjudit in henne på en middagsbjudning och hon måste se fantastisk ut. Hon är väldigt exalterad och hon kan inte välja smink och outfit för denna speciella tid. Hon måste se underbar ut och lite hjälp skulle uppskattas. Du kan välja hennes outfit med omsorg och applicera de bästa skönhetsprodukterna för att skapa en mjuk och romantisk look för denna romantiska dejt. Prova en ny klänning, med en sexig stil, i en rosa nyans. Välj en fantastisk frisyr som passar en gudinna med fina lösa lockar och ett hårband med rosa blommor. Du kan välja pärlsmycken, som är både stilfulla och söta på samma gång. Avsluta looken med den bästa makeupen, i en ljusrosa nyans och en vacker röd färg på läpparna.

Liknande spel:

Gillade du Barbie's Valentines Love? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.