Belle Friendship Memories

Världen i Belle Friendship Memories är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Belle Friendship Memories, ett av våra bästa accessoarspel!

Den här prinsessan har känt sig så ensam ända sedan hon åkte till college. Även om collegelivet är roligt och hon njuter av sin tid där, saknar hon sina prinsessvänner och känner sig väldigt ensam. Hon behöver muntra upp sig själv på något sätt, så hon kom på ett nytt härligt projekt. Belle vill skapa ett fotoalbum för att lägga till alla hennes vänskapsminnen och kanske hjälpa henne. Tillsammans kan ni välja omslaget till albumet, och sedan måste ni börja utforma layouten för varje sida. Belle har många bilder med sina prinsessvänner och du måste välja ut de bästa och lägga till dem i albumet.

Liknande spel:

Gillade du Belle Friendship Memories? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våraccessoarspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.