Belle's Movie Night

Världen i Belle's Movie Night är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Belle's Movie Night, ett av våra bästa klä på spel!

Belle kommer att bjuda in alla tjejerna till en tjejkväll och titta på en rolig ny film på storbildsskärm. Hon kommer att ringa dem nu, och du kan hjälpa dem att förbereda sig för detta fina tillfälle. Belle vill göra några läckra kakor till den här roliga kvällen, så att alla tjejerna kan få en söt godbit. Hjälp henne att dekorera med färskost, söta strössel eller chokladflingor. Du kan nu välja en outfit till var och en. Elsa vill ha en bekväm pyjamas med rosa, Anna en söt ny klänning med sina minions och Aurora skulle gilla ett sött set med skjorta och byxor för att hålla sig varm. Du kan nu hjälpa dem att välja film, och urvalet är fantastiskt: Frozen, Minions eller Zootopia?

Liknande spel:

Gillade du Belle's Movie Night? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.