Belle's Transformation

Världen i Belle's Transformation är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Belle's Transformation, ett av våra bästa klä på spel!

Tjejerna på Disney har bestämt att Belle behöver en omarbetning. Hon tillbringar för mycket tid på biblioteket och kan inte vinna pojkens hjärta. Hon gillar hur hon ser ut nu. Hjälp henne att se supersöt och fantastisk ut i det nya spelet! En bra idé är att börja med en ansiktsrutin. Sedan kan du applicera lite smink i vackra rosa nyanser, vilket kommer att få prinsessan att sticka ut och se supersöt ut. Hon kommer säkert att vinna pojkens hjärta som hon älskar om hon går till butikerna med flickorna och köper några nya klänningar, accessoarer och provar en ny glamorös frisyr. Ha kul när du spelar detta nya spel som heter Belles förvandling!

Liknande spel:

Gillade du Belle's Transformation? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.