Blind Bat

Världen i Blind Bat är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Blind Bat, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Spela som en söt fladdermus och slåss mot vågor av djur när du väljer Blind Bat på Spel.se. Blind Bat är ett spel där varje skott räknas, så du måste tajma varje skott du tar väldigt noga om du vill ha en hög poäng och om du inte vill att de andra flygande djuren ska träffa dig och besegra dig. Som tur är fyller varje lyckad träff du gör på din ammunitionsräknare. Eftersom du spelar som en fladdermus i Blind Bat kan du räkna med att flyga en del, och det innebär att du kanske inte alltid står så stilla som du skulle vilja. Och det betyder också att varje skott du tar måste tas med hänsyn till denna ständiga rörelse. Naturligtvis är det inte bara du som flyger, eftersom dina fiender också är i ständig rörelse, vilket gör det ännu svårare att sikta.

Ju mer du spelar Blind Bat, desto bättre kommer du att bli på de intrikata detaljerna i att sikta och du kommer att kunna få dina skott att landa mycket oftare. Varje gång du ser en av dina projektiler flyga mot sitt mål blir det ett ögonblick då du kommer att sitta på kanten av din stol, eftersom varje skott kan föra dig närmare antingen seger eller nederlag.

Den vackra pixelkonstgrafiken från Blind Bat ger världen liv och du kommer att bli förtrollad av att kliva in i denna unika värld där du spelar som en fladdermus med ett par coola solglasögon.

Sikta noga och ha kul på Spel.se när du spelar Blind Bat.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att skjuta. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Liknande spel:

Gillade du Blind Bat? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.