Boyfriend Blazers Fashion

Världen i Boyfriend Blazers Fashion är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Boyfriend Blazers Fashion, ett av våra bästa modespel!

Vill du utforska en ny trend tillsammans med dessa prinsessor? Snowy har just upptäckt den nya pojkvänska blazertrenden på internet och hon kan inte vänta på att få prova den. Bella, sjöjungfruprinsessan och Cindy kommer att följa med Snowy i eftermiddag på en tjejdag och de vill alla utforska den nya trenden som Snowy upptäckte. Börja med Snowy och välj en söt topp eller skjorta, en kjol och sedan en matchande pojkvänlig blazer till henne. Se till att styla upp hennes hår också och komplettera sedan hennes look. De andra prinsessorna kommer att ställa sig i kö när de ser dina skapelser!

Liknande spel:

Gillade du Boyfriend Blazers Fashion? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmodespel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!