Brick Out

Världen i Brick Out är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Brick Out, ett av våra bästa arkadspel!

Ännu en legendarisk omarbetning av en klassiker finns på Spel.se. Spela Brick Out och förälska dig i det fantastiska spelet från det legendariska Breakout, som har funnits i årtionden och som har skapat flera liknande spel. I Brick Out styr du en paddel och du måste träffa de tegelstenar som är arrangerade på skärmen med en boll. Efter varje kollision reagerar tegelstenarna på träffen och de försvinner från skärmen. För att vinna nivån måste du ta bort alla tegelstenar från skärmen, samtidigt som du ser till att bollen inte hamnar bakom paddeln. Denna ständiga ping pong som sker på skärmen håller det hela roligt och spännande.

Och när du kastar några intressanta föremål som kan falla från tegelstenarna och som ändrar reglerna på intressanta sätt, då börjar det roliga verkligen öka. Du kan till exempel få en annan boll som du måste studsa mot paddeln, eller så kan paddeln bli längre eller kortare. En sak är säker, så fort en liten förändring sker, förändras saker och ting drastiskt och du måste anpassa dig.

Grafiken i Brick Out är livlig och full av färg. Till och med bollen byter färg efter varje kollision. Kombinera det med den glada musiken och Brick Out kommer säkert att glädja.

Spela en version av en klassiker på Spel.se när du väljer Brick Out och har roligt.

Hur man spelar

Styr paddeln genom att flytta musen till vänster eller höger. Styr bollen mot väggen av tegelstenar och se till att bollen inte kommer förbi paddeln.

Liknande spel:

Gillade du Brick Out? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.