Bus Driver Simulator

Världen i Bus Driver Simulator är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Bus Driver Simulator, ett av våra bästa bilspel!

Bussar har varit ett viktigt transportmedel i flera generationer och kommer att fortsätta att vara en viktig del av resandet även i framtiden. På grund av sin storlek och mångsidighet kan de ta emot många passagerare och deras bagage, och i storstäderna har de visat sig vara en ovärderlig resurs för att hjälpa till med trafiken och med att transportera människor. På Spel.se kan du spela Bus Driver Simulator, ett spel där du får köra dessa imponerande fordon. Välj mellan två lägen, antingen kör du turister runt, i ett läge som lägger tonvikten på att bara köra och njuta av resan, men också det andra läget, där du får delta i spännande busstävlingar mot motståndare som också kör bussar.

Det första läget tar dig genom alla sorters vägar, från bergsvägar till skogsstigar, och du får chansen att beundra landskapet, och förhoppningsvis kommer hastigheten inte att vara en av dina huvudprioriteringar. Du måste trots allt ta hänsyn till dina passagerares komfort. Men när du väl har provat racingläget kan du vara säker på att du kommer att testa gränserna för din buss. Naturligtvis kan det vara en annorlunda upplevelse att köra en buss i höga hastigheter än vad du kanske förväntar dig från andra racingspel, men i Bus Driver Simulator kan du experimentera till ditt hjärtas belåtenhet denna spännande racingupplevelse. Upplev alla sorters banor i den 3D-grafik som Bus Driver Simulator erbjuder, och se till att du hittar balansen mellan hastighet och manövrerbarhet, för körreglerna förändras verkligen när du kör dessa massiva fordon.

Kör en virtuell buss på Spel.se när du spelar Bus Driver Simulator och har roligt.

Hur man spelar

Tryck på WASD-tangenterna för att styra bussen och på C-tangenten för att byta kamera om du spelar på en dator. Om du använder en mobil enhet trycker du på knapparna på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Bus Driver Simulator? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.