Celebrities Playing Princesses

Världen i Celebrities Playing Princesses är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Celebrities Playing Princesses, ett av våra bästa klä på spel!

Tre av de mest populära och älskade kändisarna kommer att förvandla sig själva till sagoprinsessor och bli presenterade i en tidning. Ariana, Lucy och Taylor är de tre fantastiska kändisarna som behöver din hjälp eftersom de måste bestämma vilken prinsessa de ska förvandlas till. Ariana skulle till exempel kunna vara Jasmin, eftersom de har liknande ansiktsdrag och konstruktion. Så varför ger du henne inte en sminkning och klär henne sedan som prinsessan? Se till att ändra hennes frisyr också. Vad sägs om Lucy? Vilken prinsessa ska hon vara? Moana eller Snövit? Taylor skulle se bra ut som Rapunzel eller Belle, håller du inte med?

Liknande spel:

Gillade du Celebrities Playing Princesses? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.