Chibi Princesses Rock'N'Royals Style

Världen i Chibi Princesses Rock'N'Royals Style är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Chibi Princesses Rock'N'Royals Style, ett av våra bästa klä på spel!

Dessa sötnosar är den nya Rock'N'Royals-generationen och de är så begåvade! Systrarna Frozen och Rapunzel kom varandra väldigt nära i Rock'N'Royals-lägret och de bestämde sig för att sjunga tillsammans. Det var så bandet Chibis In Rock 'N Royals bildades, och chibiprinsessorna har redan så många fans. De ska ha en stor konsert, och alla kom till Rock'N'Royals-lägret för att se dem uppträda på scenen. Men de här sötnosarna måste se bra ut på den här stora konsertkvällen. Var deras moderådgivare och gör dem redo för denna viktiga kväll! Börja med Chibi Anna och styla upp hennes hår först! Chibi Rapunzel skulle kunna bära en glittrig blå och rosa klänning, och Chibi Elsa skulle se ut som en riktig rockstjärna i en glittrig blå klänning eller ett par glittriga jeans som matchas med en funky topp och blå sandaler. Se till att komplettera deras look med matchande accessoarer. De här söta Chibi-prinsessorna kommer att rocka scenen ikväll, tack vare dig. Njut av det!

Liknande spel:

Gillade du Chibi Princesses Rock'N'Royals Style? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.