Christmas With Baby Barbie

Världen i Christmas With Baby Barbie är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Christmas With Baby Barbie, ett av våra bästa julspel!

Den härligaste tiden på året är här och baby Barbie är så glad! Hon älskar julen och kan inte vänta med att dekorera granen och göra sig redo för tomtens ankomst. Baby Barbie behöver en ny julkostym och du kan hjälpa henne att bestämma vad hon ska ha på sig i jul. Spela det här underbara spelet för att hjälpa söta baby Barbie att hitta den perfekta klädseln och dekorera granen. Låt oss börja med hennes hår först, för hon behöver en ny söt frisyr. Nu ska vi ta en titt på garderoben. Jag ser en vacker röd klänning, men det finns en spetsig vit klänning med en rendekoration. Kombinationen av grön tröja och snövit kjol är så härlig, ärligt talat flickor, jag kan inte bestämma mig, hur är det med er?

Liknande spel:

Gillade du Christmas With Baby Barbie? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårjulspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!