Cinderella And Prince Charming Sweethearts

Världen i Cinderella And Prince Charming Sweethearts är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Cinderella And Prince Charming Sweethearts, ett av våra bästa prinsess spel!

Askungen är mycket förälskad i sin prins. Hon vill ha hans uppmärksamhet och kan inte vänta på att få träffa honom. Den blonda prinsessan vill se fantastisk ut, och för det är en bra idé en vacker klänning, en jacka, en ny frisyr och en vacker ny handväska och ett nytt halsband. Välj den underbara rosa klänningen till den söta damen och en fin ny frisyr med en flätning och vackra högljus, en romantisk och chic idé. Du kan accessoarer hennes look för ett bra resultat och sedan rengöra skon med vatten och polera den med omsorg. Ha så kul!

Liknande spel:

Gillade du Cinderella And Prince Charming Sweethearts? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårprinsess spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!