Cinderella At Music Festival

Världen i Cinderella At Music Festival är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Cinderella At Music Festival, ett av våra bästa klä på spel!

Askungen är väldigt glad eftersom hon och hennes bästa vänner ska tillbringa en hel helg på årets mest fantastiska musikfestival. De kommer inte bara att få se de bästa banden och musikerna, utan flickorna kommer också att campa, och dessutom kommer Askungens förälskelse att vara där också. Som du kan föreställa dig måste Cindy se helt fantastisk ut på detta evenemang, så hon behöver fantastisk makeup och några trendiga kläder. Hjälp henne att göra sig redo och börja med sminket. Glöm alla konventioner eftersom hon måste se extraordinär ut, så lek med färgerna och skapa något unikt. Samma regel gäller för outfiten. Ha kul!

Liknande spel:

Gillade du Cinderella At Music Festival? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.