Cinderella Goes To Paris

Världen i Cinderella Goes To Paris är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Cinderella Goes To Paris, ett av våra bästa klä på spel!

I höst kommer Askungen att få uppleva sitt livs bästa resa. Hon har bestämt sig för att åka till vackra Paris, en av de mest romantiska och roliga städerna. Jag är säker på att hon kommer att ha en fantastisk tid där, besöka museer och dricka kaffe på en terrass. Du kan hjälpa den vackra blonda prinsessan att förbereda sig för en fantastisk tid eftersom hon behöver några tjusiga och eleganta kläder för denna fantastiska stadsresa. Ta en titt i hennes garderob och välj nya saker och blanda och matcha dem för att få en söt outfit för dagen. Nu kan du accessorisera en enkel blus och kjol med några smycken för en avslappnad look. Eller så kan du prova en elegant glittrig klänning och matcha den med en tjusig frisyr med lockar.

Liknande spel:

Gillade du Cinderella Goes To Paris? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.