Cinderella Home Office

Världen i Cinderella Home Office är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Cinderella Home Office, ett av våra bästa accessoarspel!

Cinderella har startat sitt eget företag på nätet och hon är så glad över att få arbeta hemifrån. För att kunna driva sitt företag på ett bra sätt måste hon inrätta sitt hemkontor. Kan du hjälpa prinsessan att få det önskade kontoret? Du skulle kunna inreda ett av hennes rum och förvandla det till ett kontor. Börja med väggarna! Ge dem en fin färg, välj en matta och ett skrivbord. Skrivbordet är den viktigaste möbeln och det är arbetsstolen också, så välj de bästa. Se till att du adderar hyllor och allt annat som Cindy behöver för att göra sitt jobb och driva sitt företag.

Liknande spel:

Gillade du Cinderella Home Office? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våraccessoarspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.