Cinderella Modern Princess

Världen i Cinderella Modern Princess är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Cinderella Modern Princess, ett av våra bästa klä på spel!

Askungen gillar nya trender och vill ha en bra blogg där hon kan visa upp sina fantastiska kläder. Hon har också blivit inbjuden till ett stort evenemang där hennes prins Charming kommer att vara, och hon vill imponera på honom med sin fantastiska look. Hjälp henne och se till att hennes look är fantastisk med en glamorös klänning och massor av vackra accessoarer. Hjälp henne först att hitta några saker som hon kanske behöver, som ligger utspridda i hennes rum. Du måste hitta ett fantastiskt nytt halsband, en handväska, en vacker anteckningsbok och en kam. Prova en underbar, passformad klänning med band och en vacker blå färg för att se till att hon kommer att se fantastisk ut.

Liknande spel:

Gillade du Cinderella Modern Princess? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.