Clash of Skulls

Världen i Clash of Skulls är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Clash of Skulls, ett av våra bästa strategispel!

Clash of Skulls har en vacker stiliserad grafik och drar in dig i en unik och intressant värld där du får ansvaret för att besegra fiendens torn. Men bli inte för uppslukad av landskapet, för för att klara av den viktiga uppgiften att nå seger måste du hitta den vinnande armésammansättningen och skicka rätt trupper för att eliminera dina fiender. Välj rätt soldater och reagera på vad dina fiender skickar i din väg. Men spela inte för mycket på defensiven och reagera bara på vad dina fiender skickar, för ibland kan det ge dig en mycket bättre strategisk position att ta initiativet och tvinga din motståndare att reagera på din armésammansättning. Du måste ta risker och diktera stridens gång.

Om du vidtar djärva åtgärder och försöker överraska skelettgeneralen från motståndararmén kan du vinna innan de hinner reagera. Så försök att inte skicka exakt samma enheter varje gång, för på slagfältet när du blir förutsägbar kommer du så mycket närmare ett säkert nederlag. Och på grund av hastigheten i de strider som du utkämpar i Clash of Skulls måste du verkligen träna dig i att ta djärva och avgörande åtgärder snabbt, för om du väntar för länge blir ditt torn och din armé förstörda på nolltid.

Testa olika strategier när du spelar på Spel.se och förstör fiendens bas i Clash of Skulls.

Spela andra spel från clash-serien:

  1. Clash Of The Deep Sea Monsters
  2. Clash Of Navies
  3. Clash Of Armour
  4. Clash of Tanks

Liknande spel:

Gillade du Clash of Skulls? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstrategispel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.