Clumsy Bird

Världen i Clumsy Bird är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Clumsy Bird, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Är du på humör för ett roligt klassiskt spel? Jakten är igång igen! Clumsy Bird är ett flygande spel som utspelar sig i en retrovärld av Flappy Bird. Få igång det här superroliga spelet, slå med vingarna på Clumsy Bird och få igång det flygande äventyret. Hjälp den här vackra gula fågeln genom sitt nya uppdrag, undvik hindren i hennes väg och se till att få högsta möjliga poäng. Det handlar om att hjälpa fågeln att flyga en viss sträcka och undvika alla hinder under flygningen. Du bör spela spelet för höga poäng och försöka slå dina bästa poäng varje gång du spelar om det. Så tror du att du fortfarande har din skicklighet för att klara dig i det här spelet? Utmana dina vänner och se om du kan få högre poäng än dem. Lycka till med att spela Clumsy Bird!

Liknande spel:

Gillade du Clumsy Bird? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!