Cold Season Deco Trends

Världen i Cold Season Deco Trends är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Cold Season Deco Trends, ett av våra bästa smink spel!

Kan du hjälpa prinsessorna att göra sig redo för hösten? Med årstidsskiftet känner Elsa, Jasmine, Tiana och Merida för att göra om sitt hus. Du kan följa med dem för att testa dina färdigheter som speldesigner och dekorera deras hus i höstens färger. Välj först en vas och placera i den några blad och andra blommor som blommar under den kalla årstiden. Därefter kan du välja nya gardiner, lampor, dekorativa kuddar och en matta till vardagsrummet. De vackra prinsessorna vill också vara trendiga den här säsongen, så du kanske kan hjälpa dem att välja en vacker höstklädsel.

Liknande spel:

Gillade du Cold Season Deco Trends? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsmink spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!