College Love With Rapunzel

Världen i College Love With Rapunzel är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela College Love With Rapunzel, ett av våra bästa klä på spel!

Hej tjejer! Den underbara Rapunzel har en ny collegeförälskelse, och den är här för att stanna. Du kommer att få det viktiga uppdraget att hjälpa Rapunzel att göra sig redo för sin dejt. Hon är väldigt nervös inför den här dejten, så du måste göra allt du kan för att få henne att känna sig mer bekväm inför den. Du kommer att bli förvånad över att se alla de underbara kläder Rapunzel har i sin garderob, så allt du behöver göra är att blanda och matcha dem tills du hittar den perfekta kombinationen. När du har lyckats hitta den perfekta kombinationen får du också accessorisera den för att sticka ut. Ha så kul!

Liknande spel:

Gillade du College Love With Rapunzel? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.