Combat Online

Världen i Combat Online är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Combat Online, ett av våra bästa skjutspel!

Utmana episka skottlossningar när du spelar Combat Online (Combat 5), ett snabbt och intensivt flerspelarspel i första person. Denna kamp är global, eftersom du kommer att slåss mot andra spelare från hela världen, i en mängd olika arenor.

Till ditt förfogande har du olika vapen, från maskingevär till krypskyttegevär, så du kan ständigt ändra din strategi för att eliminera dina motståndare om du vill, eller om situationen kräver det. Om du väljer att spela i Team Battle eller Capture the Flag kan ditt lag trots allt behöva en krypskytt, eller förmodligen behöver de någon som går in med ett maskingevär. Eller så väljer du Free For All och tar första platsen på leaderboarden.

Dessutom, om du lyckats bemästra de erbjudna stridsarenorna, varför inte skapa dina egna med den medföljande kartredigeraren? Combat Online kommer garanterat att förse dig med massor av underhållning, så spela nu!

Liknande spel:

Gillade du Combat Online? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskjutspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!