Cool Archer

Världen i Cool Archer är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Cool Archer, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Testa dina bågskyttekunskaper i ett grymt målspel på Spel.se och prova Cool Archer. Här kan du behärska pilbåge och pilbåge genom en mängd olika utmanande skott som du måste göra. Cool Archer är mer realistisk, så förutom att du måste se till att du siktar mot målet måste du också ta hänsyn till naturens krafter, som t.ex. vinden. Tack och lov visar Cool Archer dig åt vilket håll vinden blåser, men att justera ditt mål för att ta hänsyn till detta kan ibland vara en utmaning.

Men för att ta dig igenom nivåerna i Cool Archer måste du vara bekväm med en hälsosam dos utmanande spelande, eftersom varje ny nivå ger dig en ny utmaning. Detta kan antingen vara en intensivare vind som ändrar dina skottbanor om du inte noggrant tar hänsyn till den, eller så kan det vara en komplicerad rörelse av målet. Och ja, målet i Cool Archer kan ha alla möjliga komplexa rörelser och, särskilt i de senare nivåerna, kommer varje skott du tar att hålla dig på kanten av stolen när du ser pilen flyga genom luften.

Med sin 3D-grafik kan Cool Archer göra siktet lite mer realistiskt, och i vissa situationer kan det hjälpa dig att styra dina pilar. Och du kommer att behöva all hjälp du kan få, för du kan bara missa tre gånger, och varje missat skott tömmer en av dina dyrbara pilar. Så sikta noga om du vill avancera i online leaderboards och få den eftertraktade topplaceringen i Cool Archer.

Testa ditt sikte och ha kul när du spelar Cool Archer på Spel.se.

Hur man spelar

Flytta bågen med musen och tryck på vänster musknapp för att skjuta. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen för att börja sikta och släpper för att skjuta.

Liknande spel:

Gillade du Cool Archer? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.