Crazy Summer Braids

Världen i Crazy Summer Braids är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Crazy Summer Braids, ett av våra bästa klä på spel!

Har du hört talas om den galna trenden med flätor för sommaren? Ariel fick reda på den här trenden på Instagram och hon kan inte vänta på att få prova den. Moana och Elsa vill göra Ariel sällskap, och alla tre prinsessorna letar efter någon som kan styla dem. Är du redo för utmaningen? Välj först en prinsessa och kolla sedan in olika crazy summers flätade frisyrer och se vilken som passar henne bäst. Därefter ska du dekorera hennes hår med en blomsterkrona och ge henne en matchande makeup. Välj nästa prinsessa och hitta en fantastisk flätad frisyr för henne också. När du är klar med håret och sminket kan du också klä upp dessa flickor!

Liknande spel:

Gillade du Crazy Summer Braids? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.