Cut For Cat

Världen i Cut For Cat är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Cut For Cat, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Cut For Cat kräver att du matar din katt med godiset. Det kan du göra genom att klippa av de rep som är kopplade till den. Saken är den att din katt måste befinna sig under godiset när det faller, annars förlorar du.

Det finns dussintals häftiga nivåer att gå igenom, och varje nivå har sin beskärda del av utmaningar. Målet är alltid detsamma, att se till att godiset faller till din katt, som befinner sig precis under godiset. När du spelar måste du lägga upp en strategi och hitta rätt sätt att lösa varje pussel. Eftersom inget pussel är det andra likadant kommer du att bli imponerad av spelet och de många möjligheterna. Vilket är bra, för Cut For Cat är ett spel som alltid håller dig på tårna och försöker hitta rätt svar. Det kan vara svårt att göra, men det är absolut något som kommer att förbättra ditt sätt att spela.

Cut For Cat är ett utmärkt spel för alla som älskar engagerande, intressanta och utmanande pusselspel. Med det här spelet får du alltid hitta en utmaning som du måste uppfylla. Och tack vare den söta grafiken kommer du alltid att vilja heja på den söta katten och mata den med godis. Du kan spela Cut For Cat just nu på Spel.se!

Hur man spelar

Tryck och håll in vänster musknapp om du använder en dator eller tryck och håll fingret på skärmen om du spelar från en mobil enhet för att svepa över garnsträngen och klippa den.

Liknande spel:

Gillade du Cut For Cat? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.