Cute Pegasisters

Världen i Cute Pegasisters är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Cute Pegasisters, ett av våra bästa modespel!

Jag är säker på att du kommer att älska det här spelet om du gillar mode och att klä upp dig med vackra tjejer. Dessa ponnyälskande flickor behöver se bra ut, och jag är säker på att du kan hjälpa dem med det. Börja den första klädningen och välj en snygg frisyr med rosa färg, en fin brun klänning och lägg till en jeansjacka, som är väldigt trendig. I Cute Pegasisters kan du sedan gå vidare till den andra klädseln, där du kan välja en flörtig och söt klänning med rosa färg och lägga till en fin handväska med gyllene spännen och en söt halsduk. En annan bra idé i spelet som heter Cute Pegasisters är att skapa ett roligt armband med massor av ädelstenar och roliga färger och mönster. Prova ett underbart vackert blått och lägg till ett chevronmönster ovanpå. Välj en hjärtform och en fjäril och även en vacker blomma med många kronblad till det vackra armbandet. Njut av det!

Liknande spel:

Gillade du Cute Pegasisters? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmodespel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!