Cutie Shopping Spree

Världen i Cutie Shopping Spree är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Cutie Shopping Spree, ett av våra bästa klä på spel!

Är du redo för en shoppingrunda? Den här sötnosan behöver en ny garderob, men hon gillar inte att shoppa för sig själv. Varför gör du inte med henne? Det kommer att bli väldigt roligt! Gå bara till varje butik och köp vad du vill. Det kommer att finnas klänningar, toppar, underdelar, skor, jackor och alla möjliga tillbehör. Men tänk noga efter innan du spenderar pengarna eftersom hennes budget är begränsad och du kan ta slut på den snabbt. När du har spenderat allt kan du åka hem med henne för att prova alla nya saker i hennes garderob och mixa och matcha dem för att skapa fantastiska outfits.

Liknande spel:

Gillade du Cutie Shopping Spree? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.