Design Barbie's Tulle Dress

Världen i Design Barbie's Tulle Dress är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Design Barbie's Tulle Dress, ett av våra bästa klä på spel!

I år är de bästa klänningarna tyllklänningarna eftersom de har en romantisk och flirtig känsla som alla flickor älskar. Följ med den vackra skönheten och välj den bästa stilen. Det finns två alternativ: romantiskt eller chic. Barbie skulle älska chic och hjälpa henne att skapa en fin outfit med en blus, kjol, jacka, frisyr och vackra accessoarer. Prova en fin vit spetsblus och en vacker blå tyllkjol med ett fint band. Hon behöver också en matchande makeup. En bra idé för den blonda skönheten är en röd läppfärg, en fin rosa rouge, en söt svart eyeliner, för en cat look smokey eye. Ha så kul!

Liknande spel:

Gillade du Design Barbie's Tulle Dress? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.